Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

13.09.2016 | Teksti:

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron oma lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri. Reilun minuutin videossa Eero näyttää, miten loihtia täydellinen makupari. Kaupassa oluen ja ruoan yhdistäminen kannattaa – kuluttaja saa kokonaisen ateriaelämyksen samasta paikasta.

karhutummaiiiv3Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin oluttyyppi.

”Karhu Tumma Lager on täyteläinen, raikas ja helposti juotava. Karhu on suomalaisten kuluttajien ylivoimainen suosikkiolu
t. Jopa 82 % kuluttajista pitää tummaa olutta erittäin hyvin tai melko hyvin Karhulle sopivana. Siten tumma Karhu oli luonnollinen uutuus Karhu-perheeseen”, Sinebrychoffin oluiden markkinointipäällikkö Johan Jakobsson kertoo.

”Lempiolueni Karhu on saanut uuden kaverin. Karhu Tumma Lager sopii erinomaisesti sieniruokien, paistetun lihan, grillatun riistan kanssa – tai ihan sellaisenaan”, sanoo Eero, joka valmistautuu Bocuse d´Or –kokkikilpailun finaaliin Ranskan Lyonissa tammikuussa. Eeron mukaan tavoitteena on ainoastaan voitto!

Lue lisää Karhu Tumma Lager -oluesta täältä!