Batteryltä kaksi virkistävää PLUS-energiajuomauutuutta

09.01.2024 | Teksti:

Suomen ensimmäinen ja suosituin energiajuoma Battery lanseeraa PLUS-sarjaan kaksi hyvänmakuista juomauutuutta, jotka auttavat pysymään terässä koko päivän – veriappelsiinin ja mustaherukan makuinen Battery PLUS Anti-Stress sekä persikan ja sitruunan makuinen Battery PLUS Restore.

Battery PLUS Anti-Stress ja  Battery PLUS Restore tuovat plussaa aktiivisen ihmisen päivittäiseen elämään. Anti-Stress on sokeriton, vähäkalorinen Restore sisältää vähän myös sokeria.

”Energiajuomia kulutetaan paljon aivan uusissa käyttötilanteissa, ja kuluttajat haluavat useita hyötyjä yksittäisiltä tuotteilta. Battery PLUS -konseptin keskiössä on raikas ja moderni tapa käsitellä hyvinvointia sekä aktiivisuutta. Battery PLUS -juomat ovat erottuvia, raikkaita ja ne myös näyttävät maukkailta”, kertoo Veli-Matti Keskipoikela, Batteryn tuotepäällikkö.

BATTERY PLUS ANTI-STRESS

Pirskahtelevan veriappelsiinin ja mehevän mustaherukan makuinen sokeriton Battery PLUS Anti-Stress energiajuoma on mainio valinta niihin hetkiin, kun uupumus yllättää. Sen sisältämät B-vitamiinit, niasiini sekä pantoteenihappo auttavat pitämään suorituskyvyn aina parhaimmillaan.

+ SOKERITON
+ VITAMIINIT
+ LUONTAINEN KOFEIINI

Niasiini, B6, B12 ja pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Pakkaus: 33 cl -tölkki

BATTERY PLUS RESTORE

Battery PLUS Restore on vähäkalorinen, palauttava ja matalahiilihappoinen juoma, jonka piristävä maku on peräisin raikkaasta persikasta ja sähäkästä sitruunasta. Lisätyt magnesium, sinkki ja B-vitamiinit auttavat pysymään terässä koko päivän.

+ VÄHÄKALORINEN
+ MINERAALIT
+ VÄHEMMÄN KOFEIINIA

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Sinkki edistää normaalia proteiinisynteesiä ja normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa

Pakkaus: 40 cl -kierrätysmuovipullo

Battery PLUS Restoren jakelu on alkanut tammikuun alussa – Battery PLUS Anti-stressin jakelu alkaa helmikuussa. Uutuudet soveltuvat vegaaneille.

Avainsanat: , ,