Alkoholiton Karhu 0,0 saa uusia pakkauksia

09.12.2021 | Teksti:

Alkoholittoman oluen kulutus kasvaa kymmeniä prosentteja vuosittain. Erilaiset käyttötilanteet ja ostopaikat lisääntyvät ja Karhu vastaa kysyntään tuomalla markkinoille uusia vaihtoehtoja.

Karhu 0,0 tuli markkinoille 2019. Se valittiin maailman parhaaksi Light Lager -olueksi kansainvälisessä World Beer Awards -kilpailussa Isossa-Britanniassa syyskuussa 2020. Karhu 0,0 %.sta on ollut saatavilla vain yksittäinen 0,33 litran tölkki, mikä ei aina ole sopivin vaihtoehto. Uusina pakkauksina alkuvuonna 2022 tulevat:

  • Karhu 0,0  – 0,33 litran profiililasipullo
  • Karhu 0,0  – 0,5 litran tölkki
  • Karhu 0,0  – kahdeksan 0,33 litran tölkin monipakkaus

Kuten muutkin Karhun pienemmät monipakkaukset, Karhu 0,0:n 8-pack on pakattu 100 % kierrätysmuovista valmistettuun kutistemuoviin.

Tammikuussa alkaa mittava mediakampanja, jossa Karhu esittelee uutuuspakkauksia.

Karhu 0,0 on vaalea lager, jossa maltainen makeus ja hennon hedelmäinen humalointi luovat tasapainoisen raikkaan alkoholittoman olutnautinnon.

Alkoholittomien oluiden suosio kasvaa voimakkaasti niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Kuluttajat toivovat uusia makuja ja suosivat tuttuja ja luotettavia brändejä.

Kuten kaikki vaaleat lagerit, Karhu 0,0 sopii lähes kaikenlaisen ruuan kanssa. Parhaimmillaan se on esimerkiksi grillatun lohisalaatin, parsan ja perunan sekä tulisesti maustetun ruuan kuten thaimaalaisen currykanan kanssa. Kyseessä on vähäkalorinen olut, siinä on vain 17 kilokaloria per 100 ml.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla hiilineutraalisti.