Varaudu Vapun kippistelyihin!

19.03.2024 | Teksti:

Illustration of the bunch of colorful balloons flying up

Suomalaiset juhlivat Vappua ja kevättä värikkäästi vappupalloin ja serpentiinein. Juhlintaan kuuluvat myös perinteiset vappuruuat, kuten munkit, donitsit sekä nakit ja perunasalaatti, joiden kanssa nautitaan kuohuvaa tai muita pirskahtelevia juomia. Tsekkaa viisi vinkkiä vapun juomiin!

Vappujuomissa tänä vuonna kuplivat muun muassa Somersby-siiderimme, Crowmoorin Vodka Spritzit sekä värikkäät Garagen Hard Seltzer uutuudet. Kampanjat ja uutuudet löydät verkkokaupastamme https://shop.sinebrychoff.fi

Juomavinkit:

  • Garage Hard Seltzer Lemonade on uudenlainen hard seltzer, jossa on enemmän makua, väriä sekä aitoa sitruunamehua. Uutuuksissa yhdistyvät hard seltzereiden parhaat puolet – kuten raikkaus sekä keveys – lemonaden sitruksisuuteen. Lue lisää tästä linkistä.
  • 1664 Rosé 4,5% – ripauksella persikkaa ja vadelmaa maustettu vehnäolut on raikas ja hedelmäinen. Täydellinen valinta aurinkoisiin kesäpäiviin! Lue lisää tästä linkistä.
  • KOFF Long Drink Juiced Grapefruit & KOFF Long Drink Twist –  KOFF Long Drink Juiced Grapefruit saa makua, väriä ja tuoksua greippimehusta. Juiced Grapefruitissa on aitoa greippimehua peräti kahdeksan prosenttia. KOFF Long Drink Twist -uutuudessa taas maistuvat ananas, mansikka ja sitruuna. Lonkeromaut ovat tähän asti perustuneet lähes yksinomaan yhteen päämakuun. Lue lisää tästä linkistä.
  • Crowmoor Dry Rosé – Sinebrychoffin Crowmoor-siiderin uutuus on kuiva omenasiideri kesäisellä vivahteella – juoma kevään ja kesän juhliin ja yhteisiin hetkiin. Kuiva rosésiideri onkin kuivien siiderien ystävien toivesuosikki. Lue lisää tästä linkistä.
  • Crowmoor Vodka Spritz Sassy Strawberry Lemon on hard seltzer -juoma, jossa maistuvat kesäinen mansikka ja kirpeä sitruuna. Hedelmien ja marjojen makuiset juomauutuudet ovat kevyitä ja vähäkalorisia alkoholijuomasekoituksia. Lue lisää tästä linkistä.

https://shop.sinebrychoff.fi