Tummempi Karhu Eero Vottosen ruokajuomana

25.08.2016 | Teksti:

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi. Ravintolassa tätä olutta kannattaa suositella asiakkaille paistetun ja grillatun lihan, riistan ja syksyisten sieni- ja juuresruokien kanssa. Olut ruokajuomana on kuluttajia kiinnostava trendi, jonka omaksuminen ravintolassa antaa paikasta asiakkaille edelläkävijän leiman.

Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin oluttyyppi.

”Karhu Tumma Lager on täyteläinen, raikas ja helposti juotava. Karhu on suomalaisten kuluttajien ylivoimainen suosikkioluKarhu Tummat. Jopa 82 % kuluttajista pitää tummaa olutta erittäin hyvin tai melko hyvin Karhulle sopivana. Siten tumma Karhu oli luonnollinen uutuus Karhu-perheeseen”, Sinebrychoffin oluiden markkinointipäällikkö Johan Jakobsson kertoo.

”Lempiolueni Karhu on saanut uuden kaverin. Karhu Tumma Lager sopii erinomaisesti sieniruokien, paistetun lihan, grillatun riistan kanssa – tai ihan sellaisenaan”, sanoo Eero, joka valmistautuu Bocuse d´Or –kokkikilpailun finaaliin Ranskan Lyonissa tammikuussa. Eeron mukaan tavoitteena on ainoastaan voitto!

Lue lisää Karhu Tumma Lager -oluesta täältä!