Sinebrychoffin Noutomyynti auki jälleen kesäviikonloppuisin

24.04.2023 | Teksti:

Palvelemme kesän aikana kiireellisten juomatarpeiden suhteen entistä paremmin. Sinebrychoffin Noutomyynnistä jälleenmyyjämme voivat hakea juomia myös kesäviikonloppuisin – ilman ennakkotilauksia.

Sinebrychoffin Noutomyynnin viikonloppumyymälä avaa ovensa 2.6. ja on kesän ajan auki lauantaihin 26.8. saakka. Aukioloaika perjantaisin ja lauantaisin on klo 10-16. Noutomyyntiin voi tulla kyseisinä aikoina ilman ennakkotilausta. Asiakas kerää tuotteet Noutomyynnistä Sinebrychoffin henkilökunnan avustuksella, ne kirjataan järjestelmään, ja asiakkaalle tulostetaan kuitti ostoista.

Asiointiin tarvitaan jälleenmyyjän Sinebrychoff-asiakasnumero, asiakastiedot varmistetaan Noutomyynnissä. Laskutus tapahtuu yleisten laskutusohjeidemme mukaisesti. Hinta muodostuu asiakkaan kanssa sovitusta hinnastosta. Tilaus tallennetaan Sinebrychoffin järjestelmään ja se näkyy asiakkaan tilillä normaalien ennakkotilausten tapaan.

Tyhjäpakkausten palauttaminen viikonloppuisin Noutomyyntiin on mahdollista, mutta edellytyksenä on, että asiakas ostaa juomia, eikä palautettavien tyhjien pakkausten arvo ylitä ostettavien tuotteiden arvoa. Tuotepalautuksia ei oteta vastaan, ne palautetaan normaalin toimintatavan mukaisesti.

Noutomyynnin viikonloppumyymälän tarjonta on painotettu ravintola-asiakkaiden tarpeisiin, erityisesti DraughtMaster-hanavalikoiman astioihin. Myös teräsastia-, pullo- ja tölkkivaihtoehtoja on myynnissä. Viikonloppumyymälään tulee noin 20 tuotteen rajoitettu valikoima panimojuomia.

Fyysisesti myymälä toimii samoissa tiloissa kuin nykyinenkin Noutomyynti – Sinebrychoffin pääportin vierellä osoitteessa Sinebrychoffinaukio 1, Kerava. Myös nykyinen noutomyyntikonsepti pidetään käytössä, eli jos asiakas haluaa tuotteita myymälän valikoiman ulkopuolelta, niin tilaus tulee tehdä viimeistään noutoa edellisenä päivänä. Arkipäivien Noutomyynti on avoinna tuttuun tapaan ma-pe 12 – 16 (tilaus edellispäivänä ennen klo 17).

Sinebrychoffin Noutomyynnin viikonloppumyymälä pähkinänkuoressa:

  • Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10 – 16
  • Osoite: Sinebrychoffin Noutomyynti, Sinebrychoffinaukio 1, Kerava (pääportin vierellä)
  • Palvelee Sinebrychoffin olemassa olevia jälleenmyyjiä, joilla on avoin asiakasnumero
  • Puhelinnumero: 0400 947 506 (tiedusteluja ja ohjeita varten, ei tilauksia)