Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!

24.04.2023 | Teksti:

Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija. Useimmiten valinta tehdään parhaiten esillä olevista, näyttävistä hanaoluista. Siksi ravintolassa kannattaakin satsata laadukkaaseen hanaolueen. Hanoissa kannattaa olla niin tuttu klassikko kuin kiinnostava uutuuskin.

Ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90 prosenttia. Suurin osa niin kaupassa kuin ravintolassa myytävistä juomista on olutta. Sinebrychoffin ravintolavalikoimassa on kiinnitettykin erityistä huomiota hanaolutvalikoimaan.

Kaiken sydän on DraughtMaster-hanajärjestelmä. Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme.

”DraughtMaster on kiireessäkin toimiva järjestelmä, se on todistettu jo monessa paikassa. Lisäksi oluen säilyvyys on merkittävästi pidempi, mikä mahdollistaa rohkeamman satsauksen erikoisoluthanoihin”, Sinebrychoffin On Traden kanavakehitysjohtaja Ilkka Apunen kertoo.

Uutuudet kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan kevät-kesälle 2023 palaa Brooklyn Summer Ale. Brooklyn Summer Ale on kevyt ja raikas mutta maukas pale ale, jonka mausta löytää hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Tuoksusta voi aistia kukkaisia aromeita. Tämä helposti nautittava Summer Ale on täydellinen nautittavaksi aurinkoisina kesäpäivinä ja sopii erinomaisesti kesäsesonkiin.

”Täydellinen kumppani kuumille kesäpäiville terassilla. 5,0 % -vahvuinen olut sopii vaikka pizzan tai grilliruokien kaveriksi”, sanoo Sinebrychoffin olutkouluttaja Jukka Kahri.

Sinebrychoffin uusi premium-lager Karhu Platina on myös saatavilla hanaan. Platinalla on myös upea oma lasinsa.

Niin DraughtMaster-hana-astiat kuin lasitkin voit tilata Sinebrychoffin verkkokaupasta shop.sinebrychoff.fi. Asennusten ja valikoiman suhteen voit aina olla yhteydessä omaan myyntiedustajaasi Sinebrychoffilla!

DraughtMaster toimii myös kiireisessä ravintolassa mainiosti. Katso ja kuuntele, miten esimerkiksi Helsingin vilkkaan Länsisataman T2-terminaalin Panorama Bistro & Bar -ravintolassa homma toimii!