Premier Park satsaa ajokoulutukseen, sähköautojen lataukseen ja alkoholittomaan olueen

14.10.2021 | Teksti:

Porvoossa Sipoon rajalla sijaitsevassa ajovalmennus- ja tapahtumakeskuksessa Premier Parkissa on taas enemmän moottorinpärinää. Tilauskirja täyttyy ja yritykset järjestävät tapahtumia ja ajovalmennuksia lähes koronaa edeltävien aikojen tapaan. Yritys lisää ajan hengen mukaisesti latauspaikkoja tuntuvasti ja kaksi- ja nelipyöräisten ajoneuvojen ympärillä tapahtuvaan toimintaan sopiikin mainiosti alkoholiton olut, kuten Crisp.

Muutama latauspaikka ei enää riitä, ja syksyn edetessä latauspaikka löytyy jopa 30 autolle, lupaa Premier Parkin toimitusjohtaja ja perustaja Henrik Sundberg.

”Sähköautojen vallankumous näkyy latauspaikkojen määrän lisäksi myös ajoneuvokoulutuksessa. Uudet autot käyttäytyvät hieman toisin kuin polttomoottoriautot ja niitä pitää osata käsitellä. Se on selvästi juttu, joka meilläkin otetaan koulutuksissa nyt huomioon. Suomalaiset pitävät itseään hyvinä kuskeina, mutta tosiasia on, että jos ei harjoittele – ei oikeasti osaa”, Sundberg kertoo.

Henrik Sundberg esittelee yhtä sähköautojen latauspistettä, joita on tulossa tuntuvasti lisää

Premier Parkin yhteydessä on Biker Café, joka on avoinna ajovalmennusten lisäksi myös muille ravintola-asiakkaille. Ravintola satsaa nyt erityisesti alkoholittomaan olueen, jonka suosion kasvu on huomattu myös keskuksessa.

”On ilmiselvää, että ajoneuvokoulutusten yhteydessä ei alkoholia nautita, mutta mikäpä sopisi kuuluisan ribs-buffetimme kanssa paremmin kuin olut. Crisp, Brooklyn Special Effects ja muut alkoholittomat oluet toimivat siis erinomaisesti”, Sundberg sanoo.

Ravintolaan tuleva DraughtMaster-hana takaa Crispin laadun ja tarjolla on myös muita Sinebrychoffin juomia.

Ajokeskuksessa käy vuosittain noin 10 000 asiakasta ja Sundberg ennustaa määrän kasvavan tuntuvasti, kun päästään rajoituksettomaan arkeen. Tyypillisesti ajokoulutuksissa Premier Parkin autoilla ja radoilla käy 6 – 30 hengen ryhmiä, yrityksistä ja muista yhteisöistä. Premier Parkissa järjestetään myös iltatilaisuuksia ja muita tapahtumia räätälöidysti.

Myös Sinebrychoffin myyntihenkilöstö saa ajovalmennusta Premier Parkissa – autoilu on oleellinen osa myyntityötä ja sen turvallisuus siten tärkeää. Carlsberg-konsernin yksi neljästä vastuullisuuspainopisteestä on Nolla Työtapaturmaa, eli työssä tapahtuvien tapaturmien vähentäminen. Pahimmat onnettomuudethan voivat sattua juuri autoillessa – siksi ennakkoharjoittelu on tärkeää.

Lue lisää premierpark.fi