O’Learys on penkkiurheilijan keidas.

19.10.2014 | Teksti:

Ravintoloitsija Patrick Ericsson, O'Learys

”Kaksi telkkaria ei tee ravintolasta sporttibaaria, mutta meidän 38 HD-telkkarissamme näkyvät kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat kaikilta maksukanavilta, jotka Suomessa ovat saatavilla. Kerromme, mitä ohjelmassa on, mutta asiakkaat päättävät, mitä pelejä seurataan.

Avasimme Helsingin Forumin kauppakeskuksessa vuosi sitten ja olemme kuudes O’Learys-ravintola Suomessa. Toimimme franchising-periaatteella. Siitä on se etu, että olemme saaneet muun muassa seiniemme upeat urheilukuvat ketjulta, jolla on kuvien tekemiselle jopa oma osastonsa.

Samalla meillä on vapaus tehdä palvelusta omanlaistamme. O’Learysillä on satojen annosten ruokalista, josta olemme valinneet omat suosikkimme. Pelejä seuratessa kannattaa ehdottomasti kokeilla omalla tulisella kastikkeellamme höystettyjä Buffalo Wingsejä tai Boston Celtic -hampurilaisia. Kyytipojaksi sopivat hyvin Brooklynin oluet, joiden lagereista ja aleista jokainen löytää suosikkinsa.

Voisi luulla, että asiakaskuntamme muodostuu äijistä, mutta naisia ja perheitäkin käy paljon. Haluamme jokaisen kokevan, ettemme ole vain sporttibaari, jossa tuijotetaan ruutua. Haluamme olla läsnä ja huomioida asiakkaat, ennen kuin he itse ehtivät avata suutaan.”

Patrick Eriksson
ravintoloitsija

O´Learys
Kauppakeskus Forum, 4. kerros, Yrjönkatu 27, Helsinki