Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!

20.05.2024 | Teksti:

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!

Kausioluita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia – hanassa tai muussa pakkauksessa. Valikoimassamme on tälle kesälle kaksi erilaista maistuvaa vehnäolutta.

1664 Rosé 4,5%

Ranskalainen 1664-olutvalikoima on laajentunut rosévehnäoluella.Ripauksella persikkaa ja vadelmaa maustettu 1664 Rosé 4,5% on raikas ja hedelmäinen vehnäolut. Täydellinen valinta aurinkoisiin kesäpäiviin!

”Suomessakin hyvin suosittu Blanc-vehnäolut on saanut rinnalleen toisen maun, joka kasvattaa vehnäolutkategoriaa. Suomessa roséoluet eivät ole olleet kovin yleisiä, mutta niiden suosio kasvaa Euroopassa. Rosé tuo hieman viinimäistä vivahdetta vehnäolueen”, 1664-oluiden tuotepäällikkö Marisa Kursula Sinebrychoffilta kertoo.

1664 Rosé 4,5 % on saatavilla kevään ja kesän ajan ravintoloiden kausihanavalikoimassa ja pidempään 33 cl kierrätyslasipullossa.

Karhu Summer Wheat 4,8% – täydellinen kesäolut!

Karhu on uudistanut kesäoluensa ja tuonut markkinoille heleän herkullisen kesävehnän, joka vie oluenjanon mennessään virkistävän sitruksisella raikkaudellaan. Tämä olutherkku sopii täydellisesti suomalaiseen kesäiltaan! Karhu Summer Wheat on saatavilla kevään ja kesän ajan.

”Karhu Summer Wheat on kesäinen ja erittäin raikas samea vehnäolut, missä voi aistia sitruksisia aromeja”, olutta kuvailee Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko.

”Suomalaisten suosimissa oluissa korostuvat raikkaat maut, ja olemme halunneet tuoda perinteisen vehnäoluen nykypäivään, entistä raikkaammaksi juuri kesäsesonkiin sopivaksi”, kertoo Karhu-oluiden tuotepäällikkö Elli Karppinen Sinebrychoffilta.

*Lähde: Sinebrychoff Cambri on-linetutkimus, elokuu 2022