Kauppias Mika Lindeqvist: K-kauppiaskiekko järjestetään elokuussa

25.03.2021 | Teksti:

Mika Lindeqvist edellisessä K-kauppiaskiekossa

Korona siirsi vuodelle 2020 suunnitellun K-kauppiaskiekkoturnauksen eteenpäin, tarkoitus on päästä kahvaamaan elokuussa, jos tilanne sen sallii. Turnauksen pääpuuhamies, kauppias Mika Lindeqvist odottaa jo innolla perinteen jatkumista.”Jos koronatilanne sallii, pelaamme K-kauppiaskiekon Jyväskylässä 6. – 7. elokuuta. Samalla draftillä mennään kuin viime vuodeksi ehdittiin joukkueet valita. Mutta avataan vielä lisäilmoittautuminen esimerkiksi uusille kauppiaille, jos löytyy uusia kykyjä”, Mika kertoo.

K-kauppiaskiekko pelataan elokuussa neljännen kerran. Viimeksi pääsponsorina 2019 oli 200-vuotisjuhlavuottaan viettänyt Sinebrychoff. Turnauksessa mittelee osaamistaan kahdeksan kauppiaista ja yhteistyökumppaneista koostuvaa joukkuetta.

Mika Lindeqvist luotsaa Keski-Suomessa kahta kauppaa, Jämsänkoskella ja Kaipolassa. Miten haastava vuosi on kohdellut päivittäistavarakauppaa?

”Taudin suhteen olemme olleet henkilökunnan kanssa onnekkaita ja olemme pysyneet terveinä. Kyllähän korona vaikutti suuresti esimerkiksi meillä jo sitä ennen toimineeseen verkkokauppaan ja kotiinkuljetuksiin, jotka ovat moninkertaistuneet – lisätyövoimaakin tarvittiin. Elintarvikkeiden verkkokauppapalvelu on varmasti tullut jäädäkseen. Vuoden aikana on opittu paljon uutta. Onneksi myynti on kehittynyt positiivisesti”, Mika arvioi.