Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet

22.09.2022 | Teksti:

Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa. Lisäksi olutvalikoimaan löytyy Brooklyn Breweryltä kaksi lasipullouutuutta, hanoista jo aiemmin tutut Brooklyn Stonewall Inn IPA ja Brooklyn Pulp Art IPA. Tilaa verkkokaupastamme ravintolasi valikoimaan vaikka heti!

Karhu Stout on nautiskeluun erinomaisesti sopiva tumma ja täyteläinen olut. Sen paahteisen ja pehmeän maun viimeistelevät rikkaan suklaiset ja mokkaiset vivahteet.

”Karhu Stoutin mallaspohja on runsas kuten KOFF Porterissa, jonka panemisesta meillä on pitkä kokemus. Karhu Stoutissa tavoitteenamme oli luoda kuivempi, vähemmän makea olut”, kertoo Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko.

”Tummat oluet sopivat täydellisesti kylmenevään keliin ja talven hetkiin. Stout täydentää Karhun oluttyylivalikoimaa ja on Laku Porterin ja Karhu 2,8 % Tumma Lager -oluen ohella nyt kolmas tumma Karhu. Kotimaisissa stouteissa on selvästi ollut Karhun kokoinen aukko”, Karhun tuotepäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Sinebrychoffin valikoimassa olevan Brooklyn Breweryn oluiden Brooklyn Stonewall Inn IPA palaa vakituiseen valikoimaan ja aikaisempi kausihanasuosikki Brooklyn Pulp Art IPA on nyt Suomessa ensimmäistä kertaa lasipullossa.

Kausituotteena viime kesinä suuren suosion saavuttanut Brooklyn Stonewall Inn IPA palaa pysyvään valikoimaan. Sitruksen ja greippihedelmän vivahteilla viimeistelty raikas ja ennakkoluuloton Stonewall Inn IPA tarjoaa raikkaan makuelämyksen.

Kierrätyslasipullossa valikoimaan palaava Brooklyn Pulp Art on ns. Hazy IPA eli suodattamaton India Pale Ale -olut, joka on moderni versio suositusta IPA-oluttyylistä. Se on mehukas ja yksinkertaisesti herkullinen olutnautinto, jossa on trooppisten hedelmien täyteläisyyttä ja pehmeä jälkimaku.