Karhu mukana kesän tapahtumissa – jopa festarihäissä!

23.04.2024 | Teksti:

Karhu-olut tuli ryminällä mukaan kesän suosituimpiin tapahtumiin viime kesänä. Tänä kesänä Karhu on monen tärkeimmän kesätapahtuman sponsorina ja järjestääpä myös metallihäät Tuskassa.

Sinebrychoff on eri brändeillään mukana jopa sadoissa kesätapahtumissa eri puolilla Suomea, isommin noin kolmessakymmenessä. Brändeistä kesätapahtumiin investoivat Karhun lisäksi mm. 1664, KOFF Long Drink, Battery ja Brooklyn.

Karhu on mukana Tuska-festivaalilla, Ruisrockissa, Pori Jazzissa ja Qstockissa. Tapahtumat ovat tärkeä osa Karhu-oluen vuotta niin myynnillisesti kuin brändimielikuvan vuoksi.

”Tapahtumat tukevat brändien menestystä niin kaupassa kuin ravintoloissakin, eikä vain tapahtumien aikana vaan myös pidemmällä aikavälillä. Se näkyy niin tapahtuma-alueen ympäristössä olevissa liikkeissä ja ravintoloissa kuin muuallakin Suomessa onnistuneen tapahtumakesän jälkeen”, kertoo Sinebrychoffin tapahtumista ja kumppanuuksista vastaava markkinointijohtaja Joonas Säkkinen.

Häät Tuska-festivaaleilla

Kesälle 2024 on luvassa jotain erityistä: Yksi pariskunta pääsee viettämään ikimuistoisia häitä Tuskassa, kun Karhu järjestää ainutlaatuisen vihkimisseremonian festivaalialueen Karhu Kappelissa. Hääparihaku on käynnissä 4.4.–2.5.

“Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa“, kertoo Elli Karppinen, Karhun Senior Brand Manager Sinebrychoffilta.

Haku on vielä hetken voimassa – vinkkaa hausta hääpaikkaa etsivälle pariskunnalle! Linkki löytyy Karhun Instagramista ja suoraan tästä.