K-kauppiaskiekkoturnaus lauottiin maaliin

12.06.2019 | Teksti:

Kuva: Jiri Halttunen

Sinebrychoff toimi tänä vuonna pääsponsorina K-kauppiaskiekkoturnauksessa, jossa kauppiaiden joukkueet mittelivät paremmuudesta. Voiton vei Joblinkin & Serlan yhteisjoukkue. KOFF oli lisäksi paras yhteistyökumppani.

Tapahtuma järjestettiin Jyväskylässä nyt kolmatta kertaa ja se toteutettiin osana Sinebrychoffin 200-vuotisjuhlallisuuksia. Tapahtuman periaate on, että kauppiaat muodostavat joukkueet ja tavarantoimittajat toimivat toimihenkilöinä ja valmentajina. Turnaus oli kaksipäiväinen.

”Kauppiaskiekkoturnaus lauottiin taas hienosti maaliin ja tapahtuma oli reilusti isompi kuin edellisinä vuosina. Kauppiaita oli mukana 190, joko pelaamassa tai huoltajina kahdeksassa joukkueessa.  Tulevien K-päivien aikana järjestämme taas draftin. Iso kiitos yhteistyökumppaneille, ilman teitä tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista. Kaikentasoiset pelaajat ensi vuonnakin mukaan, ei tarvitse olla NHL-varausta”, Kauppiaskiekko ry:n puheenjohtaja, itse K-kauppiaana Jämsänkoskella ja Kaipolassa toimiva Mika Lindeqvist lupaa.

”Oli upeaa olla turnauksen pääsponsorina vielä juhlavuotenamme. Ja kaiken kruunasi vielä se, että KOFF palkittiin tämän vuoden parhaana yhteistyökumppanina”, iloitsee Off Trade -kanavajohtaja Henri Tahvanainen, joka oli KOFF-joukkueen valmentajana yhdessä Tommi Koton, Patrik Martaksen ja Sakke Ekholmin kanssa.

Seuraava K-kauppiaskiekko järjestetään 24. – 25.4. Jyväskylässä, joka on sijainniltaan mahdollisimman monelle sopiva.