JVG polkee kohti kesää yhdessä uusien Crisp Radlereiden kanssa!

23.04.2021 | Teksti:

Kevään takuulla herkullisimmat alkoholittomat uutuudet – Crisp Radlerit – hurmaavat nyt sitruksen ja vadelman mauissa.

Radlerin loi vuosisata sitten saksalainen majatalon pitäjä, joka keksi tarjota läkähtyneille maantiepyöräilijöille uuden, olutta ja sitruunasoodaa yhdistävän juoman.

Nyt Crisp toi kauppoihin klassikon modernin ja alkoholittoman version sitruksen ja vadelman makuisina. Crisp Radlereissa raikas sooda ja täyteläinen alkoholiton olut muodostavat herkullisen uutuusjuoman, jota voit nauttia huolettomasti kaikenlaisissa olosuhteissa.

JVG x Crisp

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina eikä ihme: vihdoinkin olutta on mahdollista nauttia kaikissa hetkissä. Mutta kuitenkin kun Crisptölkki sihahtaa auki, voivat ympärillä olevat ihmiset hätkähtää. Hätkähdys on kuitenkin turhaa, sillä onhan alkoholittoman oluen nauttiminen missä ja milloin vain enemmän kuin OK. Ja vieläkin enemmän: Crisp ja Crisp Radlerit ovat kesän ykkösjanonsammuttajia niiden monissa mauissa!

Niinpä Crisp ja JVG solmivat koko vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen ja suuntaavat yhdessä mitä erikoisempiin tilanteisiin.  Vuoden 2021 aikana JVG nähdäänkin Crispillä mm. pilvenpiirtäjien väliin pingoitetulla vaijerilla tandempyörällä polkien, kuussa tai vaikkapa dinosauruksia bongaillen keskellä viidakkoa.

Vuoden aikana JVG ja Crisp järjestävät myös yhteisen golf-kilpailun Talissa sekä nauttivat uuden Vuodet Ollu Tuulisii -elokuvan ensi-illasta yhdessä kanssasi. Näihin molempiin kutsuvierastapahtumiin on mahdollista voittaa lippuja seuraamalla Crispin sekä JVG:n kanavia sosiaalisessa mediassa.

Hyppää siis mukaan ja valmistaudu seikkailuun. Crisp ja JVG suuntaavat kanssasi kaikenlaisiin olosuhteisiin!

#kaikenlaisiinolosuhteisiin

Seuraa: Instagram @crispalkoholiton Facebook @crispalkoholiton