Hard Seltzer -buumi jatkuu – muista myös Seltzer-drinkit!

14.06.2024 | Teksti:

Alun perin Amerikan ravintoloista kasvuun lähteneet seltzerit ovat Suomenkin ravintoloissa näkyvä ilmiö. Hard Seltzerithän ovat valmiita juomasekoituksia, mutta niitä voi myös hieman muokata cocktailien suuntaan.

Hard Seltzereiden tarjoilussa etuna on helppous ja nopeus. Yksinkertaisimmillaan ne voidaan tarjoilla lasissa jäiden kanssa, mutta niistä voi myös tehdä näyttäviä juomia lisäämällä lasiin jäiden lisäksi hedelmiä tai marjoja. Näyttävyyttä voit lisätä myös lasivalinnalla. Esimerkiksi viinilasissa juoma näyttää erittäin tyylikkäältä. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda omia nimikkodrinkkejä ja erottua kilpailijoista.

Juomien raikkaan ja hienovaraisen maun ansiosta ne sopivat erityisen hyvin nautittavaksi terassilla kuumana kesäpäivänä tai -iltana.

Kuluttajat ovat kiinnostuneita Hard Seltzereistä raikkauden, keveyden ja luonnollisuuden vuoksi. Hard Seltzereissä on sokereita ja kaloreita selvästi vähemmän kuin perinteisissä juomasekoituksissa, sillä ne sisältävät vain hiilihapotettua vettä, alkoholia ja hedelmä- tai marjamehua.

Tutut Crowmoor Vodka Spritzit vastaavat tähän kuluttajakysyntään: vain luonnollisia ainesosia sisältävissä juomissa on energiaa alle 100 kcal/tölkki. Raikas maku syntyy luontaisista aromeista ja tilkasta hedelmämehua, mukana on vain luonnollisia ainesosia.

Garagen Hard Seltzer Lemonade -uutuudet Pink ja Tropical tuovat kategoriaan jotain uutta! Garagen Hard Seltzereissä on enemmän makua ja väriä kuin muissa markkinoilla olevissa Hard Seltzereissä. Näissä uutuuksissa on käytetty vain vodkaa, aitoa sitruunamehua ja luontaisia aromeja eikä ne sisällä makeutusaineita, ainoastaan hiukan sokeria hedelmästä. Tölkki sisältää vain 99 kcal.

Pinkissä maistuu herkullinen mansikka ja eksoottinen pitaija, joka tunnetaan myös lohikäärmehedelmänä.

Tropical on nimensä mukaisesti trooppinen yhdistelmä makeaa ananasta ja guavaa.