Crisp – kaikenlaisiin olosuhteisiin, myös Olympialaisiin!

11.01.2022 | Teksti:

Crisp oli Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani Pekingin talviolympialaisissa. Kiitos Suomen olympiajoukkueelle hienosta suorituksesta!

Suomi sai kaikkiaan kahdeksan mitalia. Crisp ja koko Sinebrychoff onnittelee kaikkia olympialaisiin osallistuneita urheilijoita ja taustajoukkoja! Seuraavaksi jännitetään paralympialaisia.

Vuoden 2022 talviolympialaiset järjestettiin 4.2.-20.2. Pekingissä Kiinassa. Paralympialaiset kilpaillaan 4.3. – 13.3.

Olympiakampanja jatkoi Crispin kommunikaation tuttua humoristista linjaa ja myös Suomen suosituin hiphop-duo JVG oli mukana seikkailemassa kaikenlaisiin olosuhteissa ja kisakatsomoissa.

Viesti onkin: Kaikenlaisiin olosuhteisiin ja kisakatsomoihin

”Aidosti alkoholittomana Crisp sopii niin urheilijalle kuin kotikatsomoihin. Alkoholittomien oluiden käyttötilanteet kehittyvät jatkuvasti. Crispiä nautitaan maun, ei prosenttien takia – kaikenlaisissa olosuhteissa. Yhteistyö Suomen Olympiajoukkueen kanssa jatkaa luontevasti Crispin viestinnän linjaa”, kertoo Crispin tuotepäällikkö Ida Gustafsson.

Kampanjan ja olympialaisten laajan näkyvyyden myötä Crisp sai mahtavan medianäkyvyyden: Kampanjan on arvioitu tavoittavan yli 22 miljoonaa oluen ystävää.

https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/kisat/olympic-team-finland/