Brooklyn Summer Ale ja Karhu NEIPA kausihanoihin

18.03.2022 | Teksti:

Sinebrychoffin suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta. Myös suosittu KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit löytyy hanavalikoimasta.

Brooklyn Summer Ale

Brooklyn Summer Ale on kevyt ja raikas mutta maukas pale ale, jonka mausta löytää hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Tuoksusta voi aistia kukkaisia aromeita. Tämä helposti nautittava Summer Ale on täydellinen nautittavaksi aurinkoisina kesäpäivinä ja sopii erinomaisesti kesäsesonkiin.

”Täydellinen kumppani kuumille kesäpäiville terassilla. 5,0 % -vahvuinen olut sopii vaikka pizzan tai grilliruokien kaveriksi”, sanoo Sinebrychoffin olutkouluttaja Jukka Kahri.

Karhu NEIPA

Karhu NEIPA 4,8 % on vahvasti humaloitu New England India Pale Ale, tyypillisiä IPA-oluita hieman kevyempi oluttyyli. Karhu NEIPA on vaalea ja kevyt, voimakkaasti aromihumaloitu suodattamaton ale. Karhu NEIPA:sta voikin löytää runsaasti erilaisia humalan aromeita, kuten sitrusta, männyn neulasta ja trooppista hedelmää.

Karhun erikoisoluiden suosio on kasvanut tasaisesti ja uutuuksia perheeseen on tuotu säännöllisesti. Kasvua Karhun erikoisoluilla oli vuoden 2021 aikana jopa 2,5-kertaisesti edellisvuoteen verrattuna.

”Erikoisoluiden suosio kasvaa ja kuluttajat luottavat tuttujen tuotemerkkien valikoimaan. Laadukas tasalaatuisuus on tärkeää niin meille kuin oluen ystävillekin. Olemme onnistuneet tuomaan tarjolle oluen ystävien haluamia oluttyylejä”, Karhun tuotepäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Sinebrychoffin vuosi sitten lanseeraama KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit – tuttavallisemmin vain ”pinkki” – on todella hurmannut kuluttajat.

KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on maku ja kokonaisuus, joka on ollut menestys heti lanseerauksestaan alkaen. Tarina jatkuu! KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit onkin tulossa ravintoloiden DraughtMaster-hanoihin huhtikuussa 2022.

”Kaiken takana on tietysti erinomainen maku ja erottuva tuotekonsepti, joka on laajasti kuluttajien saatavilla. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit yhdistää kuluttajien suosiman aidon ginin ja pinkin greipin – verigreipin – raikkauden osuvasti. Ja pinkki on juuri sopivan makea. On ollut erityisen ilahduttavaa kuulla ja lukea kuluttajien ylistäviä kommentteja. Pinkin tuominen nyt hanaan on luonteva jatkumo sen suosiolle”, Sinebrychoffin juomasekoitusten ja lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta sanoo.

Pinkki on kasvattanut koko lonkerokategoriaa voimakkaasti ja erityisesti ’muun makuiset lonkerot’ -segmenttiä. Enää noin puolet lonkeromarkkinasta on harmaata greippiä, ja samalla ”värikkäiden” makulonkeroiden suosio on kovassa kasvussa. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on lisännyt koko KOFF Long Drink -tuoteperheen markkinaosuutta merkittävästi. Pinkin suosio on osoitus Sinebrychoffin osaamisesta juomasekoitus- ja lonkerokategoriassa.

Avainsanat: , ,