Bonaqua – markkinoiden monipuolisin ja vastuullisin vesiperhe

05.01.2021 | Teksti:

BON_SB_001_A

Bonaqua-vesien valikoimasta löytyvät herkullisimmat ja houkuttelevimmat vesiuutuudet – kuplilla tai ilman. Bonaquat valmistetaan uudistuvalla energialla ja 0,5 litran pullot ovat 100 % kierrätysmuovia. Keväällä markkinoille saadaan myös odotetut 12-pakkaukset.

Bonaqua-tuoteperheessä on jo 13 erilaista makua ja laaja valikoima erilaisia pakkausvaihtoehtoja

Bonaqua-vedet saivat viime vuonna neljä kuplatonta uutuutta valikoimaansa: Bonaqua Vadelma & Karhunvatukka, Bonaqua Sitruuna & Seljankukka, yuzun ja inkiväärinmakuinen vitaminoitu Bonaqua Kuulas ja persikan ja appelsiininkukan makuinen vitaminoitu Bonaqua Hohde.

Keväällä 2021 Bonaquan suosituista 0,33 litran kierrätysmuovipulloista tulee kauppaan kätevä 12 pullon pakkaus. Makuina ovat Bonaqua Loiste mansikka-kiivi ja Bonaqua Hurma persikka-tyrni. Maustetut vedet ja monipakkaukset tuovat arvoa vesikauppaan ja ovat kuluttajien suosimia kevyitä ja käteviä vaihtoehtoja.

Kaikki Bonaquan 0,5 litran pullot ovat 100 % kierrätettyä muovia ja Sinebrychoffin valmistamat Bonaquat valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla.

Hiilihapottomista kevyistä juomista pitäville hyvä uutinen on myös se, että Rainforest Alliance -sammakkomerkistä tunnettujen vastuullisten Fuze Tea -juomien pullo on huhtikuusta alkaen vastuullisesti 100% kierrätettyä muovia.