Karhun uudet tummat oluet: Karhu Tumma Lager 4,2 % & 0,0 %

20.09.2024 | Teksti:

Karhu-olut on tuonut valikoimaan maukkaan tumman lagerin 4,2 % vahvuisena ja alkoholittomana versiona.

Karhu-oluen laaja valikoima on vahvistunut kahdella tummalla lageroluella – Karhu Tumma Lager 4,2 % ja Karhu Tumma Lager 0,0 %. Uutuudet monipuolistavat kotimaista lager-valikoimaa ja sopivat mainiosti pimenevien syysiltojen herkkuhetkiin.

Karhu Tumma Lager 4,2% on nimensä mukaisesti tumma olut. Maultaan sopivan täyteläinen, mutta kuitenkin lager-tyylille uskollinen ja helposti nautittava olut. Karhu Tumma Lager 4,2 % -oluen rinnalle tuodaan myös täysin alkoholiton vaihtoehto. Alkoholittoman oluen kehityksessä ja valmistuksessa on hyödynnetty uutta teknologiaa, joka takaa ensiluokkaisen ja maukkaan makuelämyksen.

”Karhulta on toivottu matala-alkoholisen (2,8 %) tumman lagerin rinnalle myös vähän vahvempaa vaihtoehtoa, ja toiveissa on ollut myös täysin alkoholiton vaihtoehto. Toteutamme nämä toiveet nyt kertarysäyksellä. Uutuudet sopivat syksyyn ja vaikka mausteisten pataruokien kanssa, mutta moni nauttii tummista oluista ihan ympäri vuoden. Karhulla on nyt siis peräti kolme tummaa olutvaihtoehtoa”, Karhun tuotepäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Karhu Tumma Lager 4,2% ja 0,0 % ovat maultaan sopivan täyteläisiä, mutta kuitenkin lager-tyylille uskollisia ja helposti nautittavia. Ne on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Avainsanat: , ,