shop.sinebrychoff.fi – paras panimojuomien verkkokauppa

11.06.2018 | Teksti:

Tervetuloa tilaamaan juomia uuteen verkkokauppaamme! Osoitteessa shop.sinebrychoff.fi ravintola-asiakkaamme voivat tehdä tilauksia entistä helpommin ja räätälöidysti.

shop.sinebrychoff.fi on aina auki oleva juomakauppa Sinebrychoffin ravintola-asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakasnumeromme. Verkkokauppa on kehitetty ja pilotoitu kevään aikana.

Osoitteesta shop.sinebrychoff.fi löydät kaikki tuotteet, jotka ovat anniskeluvalikoimassamme. shop.sinebrychoff.fi tulee korvaamaan aikaisemman webshop-palvelumme, joten nykyistenkin verkkokauppa-asiakkaidemme kannattaa siirtyä heti uuteen, parempaan verkkokauppaamme.

Näin hyödyt uudesta verkkokaupastamme:

  • Moderni, kaikilla päätelaitteilla toimiva palvelu.
  • Voit tallentaa omat suosikkisi palveluun ja näet edelliset tilauksesi.
  • Tilaaminen on helppoa ja nopeaa.
  • Tilaa silloin kun sinulle sopii, verkkokauppa on auki 24/7!

Miten pääsen mukaan verkkokauppaan?

Lähetä meille sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@sff.fi haluamasi sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksenasi + Sinebrychoffin asiakasnumerosi.

Sinulle lähetetään takaisin tilin aktivointisähköposti, jonka ohjeita noudattamalla aktivoit tilisi. Voit kysyä apua myös myyntipalvelustamme puh. 0800 05050 klo 8 – 17.

shop.sinebrychoff.fi tulee olemaan jatkossa yksi tärkeimpiä Sinebrychoffin myyntikanavia. Verkkokauppaan tulee myös tarjouksia, joita ei ole muualla. Älä jää ilman!

shop.sinebrychoff.fi

Avainsanat: