Salaperäinen paroni ja Sulava tanssija – Sinebrychoff tuo kauppaan kirkkaasti paremmat drinkit

07.03.2018 | Teksti:

Sinebrychoff esitteli alkuvuonna 2018 uuden juomabrändin ja kaksi uutuusmakua. Trokari-tuotemerkin ensimmäiset maut ovat kirkas Salaperäinen paroni – gin & greippi sekä kurkulla raikastettu Sulava tanssija –vodkatonic. Laadukkaat suomalaiset premium-juomasekoitukset tulevat sekä kauppaan että ravintolamyyntiin.

Salaperäinen paroni on ginipohjainen gin & greippi –juoma. Vaikka gin ja greippi on Suomessa tarkoittanut erityisesti lonkeroa, Salaperäinen paroni ottaa vaikutteita cocktaileista ja on luonnollisen kirkas toisin kuin tähänastiset lonkerot. Toinen suomalaisten kestosuosikki drinkeissä on vodkatonic. Sulava tanssija -vodkatonicia täydentää luonnollisen kurkun maku, joka tuo drinkkiin raikkautta.

”Juomasekoituskategoria on Suomessa ollut lainsäädännön vuoksi alikehittynyt. Muualla maailmassa kategoriassa ja kaupassa on paljon drinkkipohjaisia juomia. Haluamme kehittää juomamarkkinaa kohti cocktaileja ja drinkkejä – minkä uusi alkoholilaki nyt sallii. Tulevaisuudessa kaupan juomahyllyllä tulee olemaan paljon enemmän tällaisia juomia, ja me haluamme olla tässä kategorian kehittäjänä”, sanoo Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen.

Trokari juontaa juurensa suomalaiseen kieltolaki-aikaan. Trokari muistuttaa ajasta jolloin alkoholin käyttö, valmistaminen ja myyminen oli kiellettyä – mutta salakapakat, lestinheittäjät ja trokarit kukoistivat. Sinebrychoffin Trokari on kuitenkin moderni ja haluaa puhua kohtuukäytön puolesta ja olla suomalaisen juomakulttuurin kehittäjänä tänään ja tulevaisuudessa. Suomalainen juomakulttuuri on vahvasti muuttumassa. Suomalaisille kuluttajille alkoholi on yhä enemmän tunnelman luoja tilanteissa, joissa halutaan rauhoittua ja nauttia. Tätä kehitystä Trokari haluaa olla tukemassa.

Molemmat uutuudet tulivat markkinoille tammikuun lopulla, 0,33 litran lasipullossa ja helmikuun aikana myös tölkissä. Trokari-juomat on valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla.