Rokbarissa käännetään kupit kaakkoon

16.04.2014 | Teksti:

Rokbar

”Rokkariuden ei tarvitse näkyä ulospäin. Äskettäin Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell kävi 15 hengen seurueen kanssa täällä. Siinä he seisoivat puvut päällä tatuoitujen miesten kanssa sulassa sovussa Waspin kitaristin keikalla. Ei rock-baarin kuulu olla pelottava. Siellä on tarkoitus jokaisen voida rentoutua.

Kerran viikossa lauteille kiipeää live-artisti. ­Muuten näytämme musiikkivideoita 11 televisioruudulta. Kuva on aina enemmän kuin ääni, ja etenkin viikonloppuisin videot nostattavat fiilistä. Päivisin soitamme kevyempää brittirockia, mutta kun keittiö sulkeutuu kello 22, käännämme ruuvia ­kireämmälle.

Ruoan pitää sopia genreen. Raavaalle rokkimiehelle välillä kevyempikin maistuu, mutta pitää olla myös jotakin, mikä pitää kolesteroliarvot tapissa, jos tarve niin vaatii.

Oma suosikkini on tulinen Klaus Fleming -burgeri. Sen kanssa ehdoton valinta rokkibaarissa on hieman tavallista humaloidumpi Koff Rock -olut. Sitä yleensä tarjoan takataskusta myös silloin, jos asiakas on tilauksensa kanssa hieman hukassa.

Jälkiruoaksi sopii hyvin omalla reseptillämme valmistettu tervajallu, mutta valikoimastamme löytyvät myös lähes kaikki rock-viinit. Kun perjantai-iltana pyörii rock-baarissa Slayer-viini kourassa, siitä on pysty pikkurilli kaukana.”

Mikael Koho
ravintolatoimenjohtaja

Rokbar
Aurakatu 14, Turku
www.rokbar.fi
ma–to 15–02, pe 15–03, la 13–03, su 13–02

Avainsanat: ,