Pinkki KOFF Long Drink ja värikkäät Breezerit kesäjuomia raikastamaan

13.06.2022 | Teksti:

Sinebrychoffin vuosi sitten lanseeraama KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit – tuttavallisemmin vain ”pinkki” – on todella hurmannut kuluttajat. Nostetta kannattaa jatkaa tänä kesänä – myös Breezerin uutuuksilla!

KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on maku ja kokonaisuus, joka on ollut menestys heti lanseerauksestaan 2021 alkaen. Tarina jatkuu tänä kesänä. Päivittäistavarakaupan myyntiä tukee myös ravintoloissa lanseerattu hanaversio, joka on tuonut kevään aikana pinkin pariin taas uusia kuluttajia.

”Kaiken takana on tietysti erinomainen maku ja erottuva tuotekonsepti, joka on laajasti kuluttajien saatavilla. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit yhdistää kuluttajien suosiman aidon ginin ja pinkin greipin – verigreipin – raikkauden osuvasti. Ja pinkki on juuri sopivan makea. On ollut erityisen ilahduttavaa kuulla ja lukea kuluttajien ylistäviä kommentteja”, Sinebrychoffin juomasekoitusten ja lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta sanoo.

Pinkki on kasvattanut koko lonkerokategoriaa voimakkaasti ja erityisesti ’muun makuiset lonkerot’ -segmenttiä. Enää reilu puolet lonkeromarkkinasta on harmaata greippiä, ja samalla ”värikkäiden” makulonkeroiden suosio on kovassa kasvussa. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on lisännyt koko KOFF Long Drink -tuoteperheen markkinaosuutta merkittävästi. Pinkin suosio on osoitus Sinebrychoffin osaamisesta juomasekoitus- ja lonkerokategoriassa.

Breezer ovat yhä Suomen suosituin juomasekoitusperhe, jonka tunnettuus on Suomessa omaa luokkaansa. Suosituimpien makujen – kuten Lime ja Appelsiini – ja uutuuksien kattava valikoima on Breezerien ystäville tärkeä juttu. Breezerin Raspberry & Yuzu -uutuusmaun (kuva) lisäksi Breezer toi keväällä markkinoille uudet Hard Seltzer -juomat Lemon & Lime sekä Lime & Raspberry.