Mika Kallio ja Battery yhteistyöhön

12.11.2014 | Teksti:

MikaKallioWeb2014Suomalainen energiajuoma Battery Energy Drink ja Suomen tällä hetkellä menestynein ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio aloittavat kattavan yhteistyön tulevalla MotoGP-kaudella.

Battery tulee näkymään vahvasti Moto2-sarjan kärkikuljettajiin lukeutuvan Mika Kallion rinnalla vuoden 2015 aikana. Batteryn rooli on tukea Kalliota ja mahdollistaa täysipainoinen keskittyminen kilpailuissa menestymiseen. Yhteistyö julkistettiin tuoreeltaan Valenciassa ajetun kauden 2014 päätösosakilpailun jälkeen, jossa Kallio varmisti itselleen sarjan hopeasijan.

MotoGP on Batterylle entuudestaan tuttu ympäristö. Ennen Kallion kanssa solmittua yhteistyötä energiajuoma on tukenut MotoGP:n Moto3-sarjassa kisaavaa Efrén Vázquezia ja John McPheeta sekä RTG:tä eli Racing Team Germanya.

Mika Kallio on innoissaan tulevasta kaudesta ja Battery-perheeseen liittymisestä.

”On hienoa päästä julkistamaan yhteistyö. Batteryn juuret ovat syvällä moottoriurheilussa ja jaamme samanlaisen vision siitä, mihin tähtäämme. Tulemme tekemään ensi kaudella isoja asioita,” Mika Kallio sanoo.

Battery Energy Drinkin tuotepäällikkö Laura Niskanen näkee yhteistyökumppaneiden välillä paljon luontevia yhtymäkohtia.

”Odotamme yhteistyöltä ja Mikan tulevalta kaudelta paljon. Mika Kallio on arvostettu kovan luokan ammattilainen, joka edustaa suomalaista osaamista maailmalla – kuten Batterykin, jota viedään Suomesta yli 30 maahan. Batteryn brändimielikuvaan kuuluvat funktionaalisuus, laatu, vauhti ja vahva teknologia, jotka ovat myös tärkeä osa MotoGP-urheilua.”

Mika saa nimensä mukaan Battery -tölkkeihin ensi kevään pakkauspromossa. Sponsorisopimuksen tuoma  rahallinen tuki auttaa Mikaa harjoittelussa ja pyrkimyksessä ajaa joskus MotoGP-luokassa. Mikan ohella Battery on mukana myös tukemassa Kallio Racing Teamia Suomessa, missä Mikan veli Vesa Kallio luotsaa uusia, suomalaisia lupauksia.
Ratamoottoripyöräilyn MM-sarja Moto GP on maailman vanhin moottoriurheilusarja. Kilpailuja järjestetään neljällä mantereella ja ne televisioidaan 200 maahan. Sarjaan kuuluu kolme kilpailuluokkaa MotoGP, Moto2 ja Moto3. Moto2-luokassa kilpaileva Mika Kallio on yksi kansainvälisesti näkyvimmistä suomalaisista moottoriurheilijoista. Hän kilpaili kaudella 2014 Belgialaisessa Marc VDS –tallissa. Tulevalla yhteistyökaudella hän ajaa Italtrans-tallissa.