KOFF-oluen ulkoasu uudistui – uutuutena KOFF Suodattamaton 5,0 %

16.08.2023 | Teksti:

KOFF-oluen uutuus on suodattamaton, raikas lager. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF – Kun haluat oluen.

KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu viime vuosina odottaa. Jopa 32 % kuluttajista pitää suodattamattomia oluita paremman makuisina*, ja tähän kysyntään on syntynyt KOFF Suodattamaton 5,0 %.

”Halusimme luoda tutusta raikkaan hedelmäisestä KOFF-oluesta myös suodattamattoman version. Sen alkoholipitoisuudeksi tehtiin 5,0 %, mikä tasapainottaa optimaalisesti suodattamattoman oluen pehmeyden ja raikkauden”, Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko kertoo.

KOFF-tuotemerkin design lagervalikoimassa muuttuu syksyn aikana – uusi design hyödyntää KOFFin pitkää historiaa. Pyörää ei ole keksitty uudelleen, design ammentaa tutuista väreistä, elementeistä ja muodoista, lopputulos on kuitenkin erottuva ja raikas. KOFF-oluen pääviestinä toimii: KOFF – kun haluat oluen. Samalla uudistuvat KOFF-lasit ja hanalaitteiden emblemit.

”Uusi design korostaa KOFF-oluen laatua ja perinteitä. Haluamme tuoda KOFF-tuotemerkilläkin esiin lageroluen laatua ja arvostusta. Jopa 90 % oluesta on lageria, joten siihen kannattaa satsata. KOFF on juuri sellainen olut, joka tarjoillaan, kun nostat tiskillä sormesi pystyyn ja tilaat ’yhden oluen’”, KOFF-oluen tuotepäällikkö Veli-Matti Keskipoikela kertoo.

KOFF-olutperhe on tällä hetkellä laajimmillaan kautta aikojen: KOFF Perinnekalja 2,2 %, KOFF 2,5 %, KOFF Session IPA 2,5 %, KOFF Light 3,5 %, KOFF Sour 4,2 %, KOFF Lime 4,4 %, KOFF 4,5 %, KOFF IPA 4,7 %, KOFF Suodattamaton 5,0 %, KOFF Stallion 7,2 % ja KOFF Porter 7,2 % + vielä KOFF Jouluolut 4,5 % – KOFF – kun haluat oluen.

KOFF Suodattamaton -oluen jakelu alkaa 28.8. kautta maan. Uutuus löytyy sekä 0,5 litran tölkkinä että sixpackinä 0,33 litran tölkeistä  Kaikki KOFF-oluet soveltuvat myös vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.