Kisakatsomot käyntiin! Onhan sinulla jo käytössäsi kätevä ja ilmainen Sinebrychoffin digialusta markkinointiin?

01.06.2016 | Teksti:

Sinebrychoffin digialusta auttaa asiakkaita näkymään somessa nopeasti ja helposti. Muokattavat kuvapohjat mahdollistavat verkon ja sosiaalisen median hyödyntämisen pienellekin yritykselle – aikaa menee vain hetki, rahaa sitäkin vähemmän.

Sinebrychoff esitteli kevättalvella asiakkailleen digitaalisen julkaisemisen alustan, jota kutsumme tuttavallisemmin DIME:ksi. Sen avulla baarit ja ravintolat voivat valmiiden kuvien avulla luoda itselleen näyttävää markkinointimateriaalia verkkoon ja omiin digitaalisiin näyttöruutuihin.

”Näin haluamme auttaa asiakkaitamme heidän ulkoisessa viestinnässään, joka tähtää tietysti asiakasvirtojen kasvattamiseen”, Sinebrychoffin kehityspäällikkö Erkki Alanen kiteyttää.

Palvelu on luotu muun muassa suuria urheilutapahtumia silmällä pitäen, mutta sopii hyvin myös taktiseen markkinointiin. Tulevista kilpailuista Alanen nostaa esiin kesällä Ranskassa pelattavan jalkapallon EM-lopputurnauksen, joka muuttaa ravintolat eloisiksi kisakatsomoiksi.

DIME:stä asiakas voi ladata haluamansa promo-kuvan screeneillään näytettävästä, tulevasta ottelusta. Kuva sisältää tapahtumatiedot ja vapaamuotoisen, personoitavan tekstikentän, jonka asiakas itse syöttää.

”Näin asiakas saa helposti ja nopeasti luoduksi itselleen näyttävän ja huomiota herättävän kuvan Facebook-sivuilleen ja muihin sosiaalisen median kanaviin.”

Digitaalinen julkaisualusta vastaa asiakkaiden tarpeeseen hyödyntää digitaalista markkinointia, ja kehittää viestintäänsä sosiaalisessa mediassa. Etenkään pienissä yrityksissä ei arjen kiireessä aina ole aikaa irrottaa voimavaroja viestinnän suunnitteluun.

”Juuri siksi olemme halunneet tehdä palvelustamme niin helpon, nopean ja vaivattoman kuin mahdollista. Huolella valitusta kuvapaletista asiakas löytää tarvitsemansa heti. Palvelun käyttäminen on kaikille asiakkaillemme ilmaista, tarvitaan vain Sinebrychoffin asiakasnumero”, Erkki Alanen kertoo.

Asiakkaan käytössä olevat mallikuvat elävät ajassa tulevien tapahtumien ehdoilla.

”Kehitämme alustan toimintoa ja sisältöä jatkuvasti. Brändiemme luonteen vuoksi pääpaino on tulevaisuudessakin urheilutapahtumissa.”

Laiteriippumatonta palvelua voi käyttää selaimella missä tahansa. Palvelun käyttöönotto on yksinkertaista: asiakas rekisteröityy ja luo itselleen käyttäjätunnuksen osoitteessa www.sff-dime.fi

20160601_Karhu_exp2

Kuva: Kuvakaappaus Sinebrychoffin digitaalisesta alustasta.

Teksti: Juho Paavola