Kevään Battery-uutuudet: Battery No Calorie Sizzle ja Battery Juiced Bright Sour Apple

26.04.2023 | Teksti:

Suomen ensimmäinen ja suosituin energiajuoma esittelee keväällä kaksi uutuutta: kirpeä omenanmakuinen Battery Juiced Bright Sour Apple ja sokeriton mansikanmakuinen Battery Sizzle.

Battery No Calorie Sizzle on sokeriton mansikanmakuinen energiajuoma ripauksella minttua. Kyseessä on täysin uusi makuyhdistelmä energiajuomissa. Sizzle soveltuu myös juomasekoituksiin, erityisesti spritz-tyyppisiin, kevyisiin cocktaileihin. Sizzle on valikoimassa syksyyn saakka. Battery No Calorie Sizzle on pakattu 0,5 litran tölkkiin.

Battery Juiced -energiajuomat sisältävät 25 % mehua, ja Battery Juiced Bright Sour Apple tuo pirteän makuvaihtoehdon mehuenergiajuomien kategoriaan. Battery Juiced -valikoimassa jatkavat uutuuden ohella Battery Juiced Exotic ja Battery Juiced Breeze.

”Sekä sokeripitoisille että sokerittomille energiajuomille löytyy kuluttajansa, ja tuommekin uutuudet kesäksi molempiin kategorioihin. Noin puolet Battery-mauista on sokerittomia. Battery Juiced Bright sopii kirpeänä omenana pohjoismaiseen makuun ja Battery No Calorie Sizzle tuo uutta raikkautta kesään”, Sinebrychoffin Battery-energiajuomien tuotepäällikkö Anni Lehtinen kertoo.

Jo tammikuun alussa Battery lanseerasi myös Battery PLUS -juomat.

”Energiajuomia kulutetaan paljon aivan uusissa käyttötilanteissa, ja kuluttajat haluavat useita hyötyjä yksittäisiltä tuotteilta. Battery PLUS -konseptin keskiössä on raikas ja moderni tapa käsitellä hyvinvointia sekä aktiivisuutta. Battery PLUS -juomat ovat erottuvia, raikkaita ja ne myös näyttävät maukkailta”, kertoo Anni Lehtinen,

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.