Karhu pokkasi hopeaa kansainvälisessä Brewing Awards -kilpailussa!

20.05.2024 | Teksti:

Karhu voitti hopeaa Lager 5,0-5,4% -kategoriassa International Brewing Awards -kilpailussa Manchesterissa! Kilpailulla on pitkä ja menestyksekäs historia, näitä vuodesta 1888 lähtien jaettuja palkintoja kutsutaan myös ”panimoalan Oscareiksi”.

Manchesterissa (Mayfield Depot) 115 olutta ja siideriä palkittiin huippuosaamisesta International Brewing Awards -kilpailussa 22.3.. Mitalit ja palkinnot myöntää erittäin kokenut kansainvälinen 38-henkinen tuomaristo, jonka jokainen jäsen on omistautunut olut- ja siiderialan ammattilainen. Oluttuomaroinnin puheenjohtaja Rob McCaigin mukaan tänä vuonna taso oli erityisen korkea, sillä mukana oli erityisen paljon laadukkaita oluita.

“Todella hienoa saada tunnustusta tiukasti kilpaillussa ja meille tärkeässä lagerkategoriassa. Ilahduttavaa nähdä, että jatkuva parantaminen ja intohimoinen suhtautuminen oluen panemiseen palkitaan arvostetussa kansainvälisessä kilpailussa”, iloitsee Heikki Vuokko, Sinebrychoffin pääpanimomestari. 

“Oluessahan on tärkeintä maku ja onkin siten mahtavaa, että Karhu menestyy kansainvälisessä kilpailussa. Myös Suomen kilpailluilla olutmarkkinoilla Karhu on vahvistanut asemiaan entisestään”, kertoo Karhun tuotepäällikkö Elli Karppinen.

Avainsanat: , , ,