Kansalainen Sinebrychoff 2015 – vastuukatsauksemme viime vuodelta

13.05.2016 | Teksti:

Kansalainen Sinebrychoff 2015 eli yritysvastuukatsauksemme on julkaistu

Keväiseen tapaan julkaisemme katsauksen viime vuoden tekemisiimme ”kansalaisena” eli miten olemme ottaneet toiminnassamme huomioon henkilöstömme, ympäristön ja muun toimintaympäristömme niin Keravalla kuin Suomessa.

Vaikka vuosi 2015 oli taloudellisesti haastava vuosi koko panimoteollisuudelle, yritysvastuun osalta onnistuimme monessa tekemisessämme ja jatkoimme pitkäaikaisia yhteistöitämme esimerkiksi Aseman Lapset ry:n ja Sinebrychoffin taidemuseon kanssa. Hieman uudempaa CSR-toimintaa on nuorisotyö HIFK:in kanssa ja sopimusviljelijöiden auditointi yhdessä Viking Maltin kanssa osana BSAG Elävä Itämeri –säätiön kanssa tekemäämme ympäristösitoumusta.

Olut on ekologinen elintarvike ja me onnistumme tekemään sitä tehokkaasti kotimaisista raaka-aineista mahdollisimman pienellä vesimäärällä, viime vuonna käytimme 2,5 litraa vettä jokaista valmistamaamme juomalitraa kohden.

Ympäristötekemisten ohella yritysvastuuseen kuuluu luonnollisesti henkilöstöstä huolehtiminen. Erityisen iloinen olen siitä, että onnistuimme puolittamaan työtapaturmat edellisvuodesta. Tavoitteenamme on päästä nollaan tapaturmaan. Panimona olutkulttuurin kehittäminen on myös avainasemassa, ja koulutimmekin viime vuonna noin 2300 jälleenmyyjiemme edustajaa olutkulttuurin pariin.

Kansalainen Sinebrychoff –presentaatiomme on ohessa liitteenä saatavilla esityksenä PDF-muotoisena verkkosivultamme http://www.sinebrychoff.fi/VASTUULLISUUS/