Brooklyniltä gose-hapanolut ja tutut suosikit myös puolen litran tölkeissä

07.06.2023 | Teksti:

Brooklyn Breweryn Suomen olutvalikoimaan on saapunut keväällä täysin uusi hapanolut, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose. Lisäksi tutut Brooklyn Stonewall Inn Ipa ja Pilsner löytyvät myös 0,5 litran tölkeissä.

Suuren suosion saavuttanut Bel Air -hapanoluiden tuoteperhe on laajentunut. Limetillä viimeistelty ja kevyesti suolalla maustettu raikkaan kirpeä, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose 5% on loistava valinta seurusteluun ja sellaisenaan nautittavaksi.

”Erikoisoluiden kuluttajat kokeilevat mielellään uutuuksia ja yksi viime vuosien suosikeista on ollut Brooklynin Bel Air Sour -hapanolut. Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose on omintakeinen ja kirpeä, ja samalla kuitenkin raikkaan juotava”, Sinebrychoffilla Brooklyn Breweryn oluista vastaava tuotepäällikkö Marisa Kursula kertoo.

Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose on aromihumaloitu Simcoe-humalalla. Olut on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon.

Kokeile myös suolaisten naposteltavien kanssa!

Suosikit isompiin tölkkeihin

Keväällä 2022 pullossa ja hanassa lanseerattu Brooklyn Pilsner (4,6 %) on saatavilla nyt myös 0,5 l tölkissä. Brooklyn Pilsner on raikas ja helposti lähestyttävä Pale Helles Lager -tyylinen olut. Se on tyylilleen uskollisesti vaalean kullan värinen ja siinä on rohkea humalointi, joka viimeistelee makuelämyksen sitruksisuudellaan.

Isommassa 0,5 litran tölkissä on nyt myös Brooklyn Stonewall Inn IPA (4,6 %). Olut on hedelmäisillä sitruksen ja greippihedelmän vivahteilla viimeistelty ennakkoluuloton IPA, joka tarjoaa kaikille raikkaan makuelämyksen.

Brooklyn Pilsner ja Stonewall Inn Ipa ovat molemmat saatavilla myös 0,33 litran kierrätyslasipulloissa.