Hiilidioksidi

16.12.2020

Sinebrychoff valmistaa juomansa jatkossa uusiutuvalla energialla – tavoitteena Keravan panimon hiilineutraalius

Sinebrychoff valmistaa juomansa 100 % uusiutuvalla energialla 1.1.2021 alkaen. Tämä tulee mahdolliseksi, kun Sinebrychoffin yhteistyökumppani Keravan Energia luopuu turpeen käytöstä, eikä...

Lue lisää

15.04.2019

Sinebrychoff saavutti energiansäästötavoitteensa etuajassa

Sinebrychoff on julkaissut vuoden 2018 kestävän kehityksen raporttinsa. Yhtiö on raportoinut kestävän kehityksen työstään vuodesta 2009 lähtien. Vuosien 2017 ja 2018 raportointi on...

Lue lisää

22.10.2018

Carlsbergin uusi Snap Pack -tölkkipakkaus säästää yli miljoona kiloa pakkausmuovia vuodessa

Muovijätteen päätyminen meriin on ollut yksi suurimmista huolenaiheista viime kuukausien ympäristökeskusteluissa. Carlsberg on kehittänyt uuden Snap Packin, jonka avulla panimokonserni pystyy...

Lue lisää

11.06.2018

DraughtMaster – joka suhteessa parempi hanaolut

DraughtMaster-hanalaitteiden asennukset Suomessa ovat alkaneet. DraughtMasterin olut on laadukkaampaa, se säilyy pidempään, mahdollistaa olutvalikoiman laajentamisen ja on siten tuottoisampaa....

Lue lisää

23.04.2018

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...

Lue lisää

01.11.2016

Kylmä olut lämmittää panimon

Sinebrychoff kierrättää oluenvalmistuksesta syntyvän lämmön Sinebrychoff on aloittanut lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessaan. Lämmönkeruu lisää Sinebrychoffin...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

20.05.2016

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

Kun olut käy, syntyy hiilidioksidia. Jo muutaman vuoden ajan Sinebrychoff on kerännyt talteen ja kierrättänyt oluen käymisestä syntyvän hiilidioksidin. Tämä edistää kierrätystaloutta ja...

Lue lisää

15.04.2014

Sinebrychoffilla mietitään jatkuvasti ympäristöystävällisempää tuotantoa

Sinebrychoffin tuotantojohtaja Bo Ranta ja Keravan tehtaan tekninen päällikkö Michael Slotte, mitä oluen valmistuksessa syntyneelle hiilidioksidille on aiemmin tehty? Ennen kaikki hiilidioksidi...

Lue lisää