Sinebrychoffin Noutomyynti auki nyt myös kesäviikonloppuisin

20.05.2022 | Teksti:

Palvelemme kesän aikana kiireellisten juomatarpeiden suhteen entistä paremmin. Sinebrychoffin Noutomyynnistä jälleenmyyjämme voivat hakea juomia nyt myös kesäviikonloppuisin – ilman ennakkotilauksia.

Pilottina kesällä käynnistyvä Sinebrychoffin Noutomyynnin viikonloppumyymälä avaa ovensa 10.6. ja on kesän ajan auki lauantaihin 27.8. saakka. Aukioloaika perjantaisin ja lauantaisin on klo 12-19. Noutomyyntiin voi tulla kyseisinä aikoina ilman ennakkotilausta. Asiakas kerää tuotteet Noutomyynnistä Sinebrychoffin henkilökunnan avustuksella, ne kirjataan järjestelmään, ja asiakkaalle tulostetaan kuitti ostoista.

Asiointiin tarvitaan jälleenmyyjän Sinebrychoff-asiakasnumero, asiakastiedot varmistetaan Noutomyynnissä. Laskutus tapahtuu yleisten laskutusohjeidemme mukaisesti. Korttimaksu ei ole mahdollinen. Hinta muodostuu asiakkaan kanssa sovitusta hinnastosta. Tilaus tallennetaan Sinebrychoffin järjestelmään ja se näkyy asiakkaan tilillä normaalien ennakkotilausten tapaan.

Tyhjäpakkausten palauttaminen viikonloppuisin Noutomyyntiin on mahdollista, mutta edellytyksenä on, että asiakas ostaa juomia, eikä palautettavien tyhjien pakkausten arvo ylitä ostettavien tuotteiden arvoa. Tuotepalautuksia ei oteta vastaan, ne palautetaan normaalin toimintatavan mukaisesti.

Noutomyynnin viikonloppumyymälän tarjonta on painotettu ravintola-asiakkaiden tarpeisiin, erityisesti DraughtMaster-hanavalikoiman astioihin. Myös teräsastia-, pullo- ja tölkkivaihtoehtoja on myynnissä sekä valikoima Sinebrychoffin myymiä viini- ja viinatuotteita. Viikonloppumyymälään tulee noin 30 tuotteen rajoitettu valikoima.

Fyysisesti myymälä toimii samoissa tiloissa kuin nykyinenkin Noutomyynti – Sinebrychoffin pääportin vierellä osoitteessa Sinebrychoffinaukio 1, Kerava. Myös nykyinen noutomyyntikonsepti pidetään käytössä, eli jos asiakas haluaa tuotteita myymälän valikoiman ulkopuolelta, niin tilaus pitää tehdä viimeistään noutoa edellisenä päivänä. Arkipäivien Noutomyynti on avoinna tuttuun tapaan ma-pe 12 – 16 (tilaus edellispäivänä ennen klo 17).

Sinebrychoffin Noutomyynnin viikonloppumyymälä pähkinänkuoressa:

  • Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 12 – 19
  • Osoite: Sinebrychoffin Noutomyynti, Sinebrychoffinaukio 1, Kerava (pääportin vierellä)
  • Palvelee Sinebrychoffin olemassa olevia jälleenmyyjiä, joilla on avoin asiakasnumero
  • Puhelinnumero: 0400 947 506 (tiedusteluja ja ohjeita varten, ei tilauksia)