Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

19.08.2019 | Teksti:

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen.

Brooklyn Special Effects on hoppy lager/amber lager -tyylinen olut, jonka maussa on aistittavissa mäntyisyyttä ja katkeruutta. Olut on kuivahumaloitu Citra- ja Amarillo-lajikkeilla. Tasapainoista Special Effectsiä ei ensimaistamalla arvaisi alkoholittomaksi olueksi.

”Brooklyn Special Effects on craft-tyylinen alkoholiton olut, mikä tekee siitä jo erottuvan. Väriltään tummempi, maultaan mausteisempi kuin suurin osa markkinoilla oleva vaihtoehto. Erikoisoluiden kysyntä on yhä kasvussa – kuten myös alkoholittomien, joten tässä oluessa yhdistyvät molemmat kuluttajien kiinnostuksen kohteet”, sanoo Suomen Brooklyn Ambassador Ramses Showlah.

Ramses Showlah, Brooklyn Brand Ambassador

Brooklyn Special Effects on pakattu kierrätyslasipulloon, joten se soveltuu hyvin ravintolapöytään tai juhlapöytään. Brooklyn Special Effects on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa Brooklyn Breweryn sisarpanimossa Nya Carnegiessä.

Special Effects sopii mainiosti esimerkiksi salaattien, grillatun kanan, munakkaiden tai vuohenjuuston kanssa nautittavaksi. Brooklyn Special Effectissä on alkoholia 0,4 %, mikä luokitellaan vielä alkoholittomaksi olueksi ja se on pakattu 0,355 litran kierrätyslasipulloon.

Brooklyn Special Effectsin lisäksi Sinebrychoff tuo valikoimaansa ranskalaisen Kronenbourgin 1664 Blanc 0,5 % -oluen. Uutuudet nostavat Sinebrychoffin alkoholittoman olutvalikoiman jo kuuteen tuotteeseen.

Uutuuksien jakelu alkaa kauppoihin ja ravintoloihin 26.8. kautta maan.

Sinebrychoff toteuttaa emoyhtiönsä Carlsbergin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen ohjelmaa, jossa on määritelty tavoitteeksi, että aina kun on tarjolla olutta, saatavilla on myös alkoholiton vaihtoehto.

Tiedote Brooklyn Special Effects ja K1664 Blanc -alkoholittomista uutuuksista,