Sinebrychoff kerää jatkossa panimolämmön talteen
Sinebrychoff aloittaa lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessa syksyllä 2016. Lämmönkeruu lisää oluenvalmistuksen ympäristöystävällisyyttä entisestään, tuo tehokkuutta energiankäyttöön ja siten lisää
Sinebrychoff aloittaa lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessa syksyllä 2016. Lämmönkeruu lisää oluenvalmistuksen ympäristöystävällisyyttä entisestään, tuo tehokkuutta energiankäyttöön ja siten lisää
Kun olut käy, syntyy hiilidioksidia. Jo muutaman vuoden ajan Sinebrychoff on kerännyt talteen ja kierrättänyt oluen käymisestä syntyvän
Kansalainen Sinebrychoff 2015 eli yritysvastuukatsauksemme on julkaistu Keväiseen tapaan julkaisemme katsauksen viime vuoden tekemisiimme ”kansalaisena” eli miten olemme
Sinebrychoff on julkaissut yhteiskuntavastuukatsauksensa vuodelta 2014, eli Kansalainen Sinebrychoff -raportin. Raportti löytyy verkkosivuiltamme www.sinebrychoff.fi/vastuullisuus. Vuonna 2014 muun muassa:
Sinebrychoffin Jouluoluen 2015 mallasohran viljelijäksi on valittu Linnaisten kartanon isäntä Christian Stjernvall Mäntsälästä. Viljelijä valittiin tänä vuonna Viking
Sinebrychoffin, Viking Maltin ja Raisioagron järjestämän mallasohran viljelykilpailun voitti Taneli Vuori. Sinebrychoffin Jouluolut tehdään tänä vuonna Barke-mallasohrasta, joka