olut

01.11.2016

Kylmä olut lämmittää panimon

Sinebrychoff kierrättää oluenvalmistuksesta syntyvän lämmön Sinebrychoff on aloittanut lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessaan. Lämmönkeruu lisää Sinebrychoffin...

Lue lisää

14.10.2016

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola O´Hara’s, Tampere)...

Lue lisää

28.09.2016

Carlsberg esitteli uuden vihreän kuitupullon

Vihreän puukuitupullon uusi design julkistettiin Kööpenhaminassa vuoden 2016 Sustainable Brands -konferenssissa. Carlsbergin vihreän kuitupullon uusi malli paljastettiin tänään, kun 500...

Lue lisää

15.09.2016

Kohtuullisen oluen päivä 16.9. muistuttaa, että olut on parhaimmillaan vastuullisesti nautittuna

Kansainvälinen Kohtuullisen oluen päivän kampanjointi laajenee, vastuullisen alkoholinkäytön viestintää 79 maassa Syyskuun 16. päivänä 2016 panimot, viranomaiset ja kolmas sektori 79 maassa...

Lue lisää

13.09.2016

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron oma lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri. Reilun...

Lue lisää

08.09.2016

Tuleva alkoholilaki mahdollistaa uudet juomainnovaatiot

Ensi vuonna voimaan tulevaksi luvattu uusi alkoholilaki tuo kauppaan lisää valikoimaa, rohkaisee kuluttajaa kokeilemaan aiempaa rohkeammin uusia makuja sekä monipuolistaa juomaliiketoimintaa,...

Lue lisää

01.09.2016

Sinebrychoffilta Itämeri-ystävällinen Jouluolut

Suomen suosituin Jouluolut on tänä vuonna Itämeri-ystävällinen. Jouluolut tulee Hattulasta Juha-Pekka Honkasaaren tilalta. Hänen tilansa valittiin Viking Malt –mallastamon auditoimista...

Lue lisää

25.08.2016

Kotipizzan Tommi Tervanen: Kukaan ei syö pizzaa juomatta – jääkylmä Cokis on ihan fantastisen hyvää pizzan kanssa

Kotipizza on uudistanut brändinsä ja ilmeensä parin viimeisen vuoden aikana. Missiona on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Uutta meininkiä on myös mobiilissa ja verkkokaupassa. Kotipizza saa...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta

Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Terästehtaan olut – Brooklyn Hecla Iron Ale

Brooklyn Breweryn uutuus Suomessa, Hecla Iron Ale, on tumma ja kevyt pintahiivaolut, 3,4 %. Oluttyypiltään Hecla on Dark Session Ale. Kuten toinen Brooklynin kevyemmistä oluista, Brooklyn Half...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Vuoden comeback – Brooklyn Local 1

Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon taidonnäyte, Local 1 palaa Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen. Alun perin 2008 Yhdysvalloissa lanseerattu 0,75 litran kierrätyslasipulloon pakattu...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa

Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon Sorachi Ace saapui Suomeen 2015. Farmhouse Ale –tyyppinen olut on syksyllä 2016 saatavilla pienemmässä ja kätevämmässä pakkauksessa. Viime vuonna...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

10.06.2016

Sinebrychoff kerää jatkossa panimolämmön talteen

Sinebrychoff aloittaa lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessa syksyllä 2016. Lämmönkeruu lisää oluenvalmistuksen ympäristöystävällisyyttä entisestään, tuo tehokkuutta...

Lue lisää

01.06.2016

Löytyykö sinun ravintolastasi seuraava Suomen Olutmestari?

Suomen suurin ja tunnetuin baarimestarien kilpailu, Suomen Olutmestari, järjestetään 2016 jo yhdeksännen kerran. Sinebrychoffin järjestämään kisaan voivat osallistua oluttarjoilun...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

20.05.2016

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

Kun olut käy, syntyy hiilidioksidia. Jo muutaman vuoden ajan Sinebrychoff on kerännyt talteen ja kierrättänyt oluen käymisestä syntyvän hiilidioksidin. Tämä edistää kierrätystaloutta ja...

Lue lisää

18.05.2016

Carlsbergin tutkimuslaboratorio valmisti laatuoluen kantaisän uudelleen

Carlsbergin tutkimuslaboratorio on onnistunut panemaan maailman ensimmäisen laatulagerin uudelleen käyttäen nykyaikaista teknologiaa. Olut on valmistettu alkuperäisellä puhdashiivalla, jonka...

Lue lisää

21.04.2016

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 2.5....

Lue lisää

15.03.2016

KOFF APA on vuoden 2016 olutlanseeraus

Rakkaudella valmistettu KOFF American Pale Ale on vuoden 2016 olutlanseeraus. Uusi KOFF APA jatkaa KOFF-brändin vauhdikasta alkuvuotta. Makutestin voittaja* KOFF APA on saanut heti julkistamisensa...

Lue lisää

15.03.2016

Pyhän Patrickin päivä 17.3.2016 – maailman suurin ja ystävällisin ravintolatapahtuma

Irlannin kansallispyhimykselle omistettu Pyhän Patrickin päivä 17.3. on irlantilaisten kansallinen juhlapäivä ja maailman suurin ravintolatapahtuma. Arviolta noin 70 miljoonaa ihmistä juhlistaa...

Lue lisää

14.03.2016

Olutmestarin Export Pils osui maaliinsa

Suomen Olutmestariksi lokakuussa valittu Antti Peltonen suunnitteli suodattamattoman Olutmestarin Export Pils -oluen yhdessä Sinebrychoffin kanssa. Olutta myydään hanatuotteena laajan valikoiman...

Lue lisää

14.03.2016

Brändien omilla kierrätyslasipulloilla on vetovoimaa

Sinebrychoff investoi kierrätyslasipulloihin Keravalla – olut siirtyy tölkkeihin, mutta brändien omilla lasipulloilla on vetovoimaa. Sinebrychoffin olemassa oleva, uudelleentäytettävien...

Lue lisää

02.02.2016

KOFF-brändi uudistui

Sinebrychoffin vanhin brändi, KOFF, on uudistunut. Logo- ja pakkausuudistuksessa on nostettu panimohevosia entistä näyttävämpään rooliin, samalla säilyttäen ikonisen olutmerkin tunnettavuus...

Lue lisää

11.12.2015

Keventämällä sääntelyä ja laskemalla veroja toisimme lisää työpaikkoja Suomeen

Alkoholipolitiikka herättää intohimoja Suomessa. Varsinkin tällä hetkellä, sillä sosiaali- ja terveysministeriössä valmistellaan alkoholilain kokonaisuudistusta. Vuoden 2016 alkupuolella...

Lue lisää

21.10.2015

#Oluella – oluen kaataminen

#Oluella vie oluen monipuoliseen maailmaan Sinebrychoffin olutasiantuntijan Anikó Lehtisen johdolla! Haluatko oppia kaatamaan olutta ammattilaisen...

Lue lisää

21.10.2015

Antti Peltonen on Suomen Olutmestari 2016

Rovaniemeläinen baarimestari Antti Peltonen Oliver’s Corner -ravintolasta on Suomen Olutmestari 2016. Olutkisälleiksi valittiin Jussi Leveelahti (Ravintola Olhus Kobenhavn, Helsinki) ja Mikko...

Lue lisää

16.09.2015

Kohtuullisen oluen päivä 18.9.2015

Ensimmäinen kohtuullisen oluen päivä on 18.9.  perjantaina. Panimojen yhteiskampanja tehostaa panimoiden toteuttamien, alkoholin kohtuukäyttöön tähtäävien kampanjoiden kattavuutta ja...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

06.08.2015

Art goes Kapakka – 10 yötä, 10 päivää taidetta kapakoissa

Art goes kapakka on piristänyt Helsingin elokuun iltoja jo vuodesta 1995 lähtien, 21 kertaa. Sinebrychoff on ollut mukana menossa vuodesta 1996 – kapakkatunnelmaanhan taide ja viihde...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

11.05.2015

Mitä humala tekee oluelle?

Mallas on oluen keho, humala sen sielu. Body and soul! Tiesitkö, että humalatarhassa ei sallita seksiä? Entä mitä humalia Sinebrychoffin oluista löytyy? Panimomestari tentissä. Humala...

Lue lisää

06.05.2015

Karhun profiililasipullolle kansainvälinen design-palkinto

Karhun profiililasipullo on voittanut Dieline Awards –kilpailun olut- ja savukepakkaus-kategorian pääpalkinnon. The Dieline on kansainvälinen pakkausdesign-verkkosivusto, jota pidetään...

Lue lisää

29.04.2015

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 4.5....

Lue lisää