Artikkelit: "olut"

Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa

Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa

17.8.2016

Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon Sorachi Ace saapui Suomeen 2015. Farmhouse Ale –tyyppinen olut on syksyllä 2016 saatavilla pienemmässä

Sinebrychoff kerää jatkossa panimolämmön talteen

Sinebrychoff kerää jatkossa panimolämmön talteen

10.6.2016

Sinebrychoff aloittaa lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessa syksyllä 2016. Lämmönkeruu lisää oluenvalmistuksen ympäristöystävällisyyttä entisestään, tuo tehokkuutta energiankäyttöön ja siten lisää

Löytyykö sinun ravintolastasi seuraava Suomen Olutmestari?

Löytyykö sinun ravintolastasi seuraava Suomen Olutmestari?

1.6.2016

Suomen suurin ja tunnetuin baarimestarien kilpailu, Suomen Olutmestari, järjestetään 2016 jo yhdeksännen kerran. Sinebrychoffin järjestämään kisaan voivat osallistua oluttarjoilun

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

20.5.2016

Kun olut käy, syntyy hiilidioksidia. Jo muutaman vuoden ajan Sinebrychoff on kerännyt talteen ja kierrättänyt oluen käymisestä syntyvän

Carlsbergin tutkimuslaboratorio valmisti laatuoluen kantaisän uudelleen

Carlsbergin tutkimuslaboratorio valmisti laatuoluen kantaisän uudelleen

18.5.2016

Carlsbergin tutkimuslaboratorio on onnistunut panemaan maailman ensimmäisen laatulagerin uudelleen käyttäen nykyaikaista teknologiaa. Olut on valmistettu alkuperäisellä puhdashiivalla, jonka

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

21.4.2016

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 2.5.